darmen baby van 5-6 weken

 • #1

  Toen mijn dochter de leeftijd van 4 weken had ben ik 1 flesje kunstvoeding per dag gaan geven, met de bedoeling de borstvoeding zo langzaam aan af te bouwen. Helaas reageert ze erg slecht op de voeding (Friso 1). Na anderhalve week ernstig huilen en paars aanlopen van pijn en opwinding na de fles (ze huilde telkens tot de volgende voeding), ben ik Friso Comfort (dieetvoeding) gaan proberen. Dit leverde geen verbetering op. Daarom heb ik nu besloten haar voorlopig enkel nog borstvoeding te geven. Hiervan heeft ze niet zo'n last als van de kunstvoeding.
  Kan iemand me vertellen of de darmen van mijn dochter over een week of 2 wellicht zodanig "aangesterkt" zijn qua ontwikkeling/rijping dat zij mogelijk dan die kunstvoeding beter kan hebben?

  Reageer
  #2

  je kunt het best met zes weken beginnen met kunstvoeding en dan de middag voeding. kies dan eens voor omneo van nutrilon. Is namelijk eem goed alternatief voor borstvoeding.

  Reageer
  #3

  Inderdaad Omneo proberen want haar leeftijd heeft er niets mee te maken. Er zijn ook pasgeborenen die gelijk kunstvoeding krijgen. Ze heeft gewoon zulke gevoelige darmen dat ze het slecht verdraagt, en omneo is dan een uitkomst. Wel opbouwen natuurlijk maar dat deed je al. Suc6!

  Reageer
  #4

  Probeer eens Alo√ęsiroop van Herbalife, dit werkt heel mild en reinigend voor de darmen en daardoor gaan de darmen beter functioneren.

  Voor meer info mag je mij mailen.

  Succes,
  Laricha

  Reageer
Reageer op: darmen baby van 5-6 weken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief