Lage nacht temperatuur baby 4 maanden

  • #1

    Vorige week zaterdag had mijn dochter van 4 maanden 38.5 graden koorts.
    Ik heb haar iets meer te drinken gegeven en luchtig gekleed en in de ochtend pas weer opnieuw getemperatuurd. Tot mijn grote schrik was deze maar 35.1! Snel onder de deken gelegd, goed ingepakt en flesje gegeven. Temperatuur was na een uur weer 36.8. De hele dag heeft ze geen koorts meer gehad... sbachts voelde ik weer aan haar en ze voelde weer koud.. ik heb haar temp toch weer even gemeten 35.6.... nu merkt ze er zelf volgens mij niets van, ze word ook niet wakker. Misschien heeft ze dit altijd al en valt het me nu pas op. Huisarts en cb herkenden het niet.... de hele week is ze heel vrolijk zoals normaal nu sinds gisteren verkouden en vandaag weer wat verhoging... heeft die lage temp toch wat te maken met deze aankomende verkoudheid of kan het een normale temp zijn snachts en meten gewoon veel mensen dit (logisch) niet snachts ?

    Reageer
    #2

    Ik denk niet dat er veel mensen zijn die 's nachts tempen... doorgaans slaap je dan...

    De mens heeft een gemiddelde lichaamstemperatuur die ligt tussen 35,5 °C en 37,8 °C. Er bestaat een zekere dagelijkse variatie; 's nachts om circa 3 uur is de temperatuur het laagst, omdat de stofwisseling dan ook vertraagd is,  's avonds om circa 18 uur het hoogst; daarnaast kan bij grote lichamelijke inspanning de temperatuur tot boven de 38,5 °C oplopen zonder dat dit abnormaal wordt genoemd.

    Reageer
Reageer op: Lage nacht temperatuur baby 4 maanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief