zwanger?:(:(

  • #1

    ik heb een kleine vraag met hopelijk grote antwoorden..

    ik en mijn vriend hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 3x onveilige sex gehad nu vraag ik mij af of ik zwanger ben (normaal moest ik de 27e vandaag dus mijn maandstonden hebben, maar meestal blijven die enkele dagen achter)

    we zijn nog vlug naar de apotheek gereden (maar die was gesloten de zaterdagmiddag) en de apotheek van dienst was een serieus eind ver.

    maandag is mijn vriend dan naar de eerste apotheek gereden die hij vond en heeft hij de morning after pil gekocht. die heb ik dan direct ingslikt om 6u s'avonds.. ik was serieus misselijk enzo
    maar nu is dat al helemaal over ...

    nu vraag ik mij af, kan ik zwanger zijn? zou die pil gewerkt hebben? en wanneer zou ik nu ongesteld moeten worden

    ik zelf ben 18 en mijn vriend 20, maar beiden wonen we nog bij onze ouders.

    Reageer
    #2

    Normaal kan je niet zwanger zijn. Je mag de morning-after pil tot maximum 72 uur na dat je onveilig hebt gevreeen gebruiken. Dus in dit geval was het volgens mij nog wel oke.

    En ook normaal hebben jullie onveilig gevreeen buiten de vruchtbaarste periode dus ik denk dat de kans klein is dat je zwanger bent.
    Maar heb gewoon even geduld.

    Zelfs met de morning-after pil kan de mensturatie soms even uitblijven.

    Sterkte

    Reageer
Reageer op: zwanger?:(:(


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief