Van diane 35 naar yasmin

  • #1

    Sinds ik de diane 35 pil gebruik( voor mijn acné), ben ik al heelwat aangekomen, zo'n 7 kilo. Dit vind ik echt vreselijk en ben er heel erg onzeker door geworden
    Ook heb ik vaak stemmingswisselingen en is mijn haar heel snel vet.
    Nu las ik dat sommige mensen overstapten op de yasmin pil.
    Ik ben hiernaar gaan informeren bij de dokter en die vertelde mij dat deze pil juist helemaal niet tegen acné werkt en dat het gewoon aan mijzelf ligt dat ik zoveel ben aangekomen.
    Mijn vraag was dus, wie heeft hier ervaringen mee?

    Reageer
    #2

    Nou, dan is jouw arts kennelijk niet op de hoogte wat de Diane-pil betreft, want hij helpt wel degelijk bij een probleemhuid en wordt ook als zodanig voorgeschreven bij mensen met ernstige acné. Ook is het een algemene klacht dat mensen door de hoge dosering aan hormonen aankomen, cq vocht vasthouden.
    De Yasmin-pil wordt tegenwoordig met terughoudendheid voorgeschreven, aangezien hij een aantal keer negatief in het nieuws is gekomen. Lees dit even na op google of zo, voordat je je de Yasmin laat voorschrijven! Misschien is een andere pil voor jou veel beter geschikt, zoals de microgynon-50.

    Reageer
Reageer op: Van diane 35 naar yasmin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief