Wanneer starten pil na MAP

  • #1

    Hallo,
    Sinds kort heb ik een nieuwe relatie en ik neem geen pil meer sinds ik gescheiden ben. Vorige week zondagnacht heb ik een noodpil genomen nadat we een gescheurd condoom hadden. Nu heb ik sinds gisteravond bloedingen. Ik zou normaal gezien pas 2 juni ongesteld worden.
    Ik zou graag opnieuw starten met de pil (heb deze al in huis). Start ik nu nog of wacht ik op menstruatie die rond 2 juni zou komen?

    Dat ik nu bloedverlies heb is normaal, dat heb ik gelezen op de bijsluiter maar ik weet niet goed of deze bloedingen nu tellen als menstruatie en ik mag starten met de gewone pil? Of beter wacht op de menstruatie die rond 2 juni zou komen?

    Bedankt voor jullie reacties.

    Reageer
    #2

    Je kunt nu met de pil starten, want je menstruatie van 2 juni zal niet meer komen omdat je nu een onttrekkingsbloeding krijgt.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie! Kan het geen kwaad dat ik nu al reeds dag 2 ben in mijn bloedingen? Ik las op de bijsluiter dat ik moet starten op dag 1 van de bloedingen?

    Reageer
    #4

    Dat kan op zich geen kwaad maar je moet er wel rekening mee houden dat de pil de eerste 7 dagen niet beschermd.

    Reageer
Reageer op: Wanneer starten pil na MAP


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief