ZWANGER?

  • #1

    Hallo!
    Ik ben 20 jaar, in augustus heb ik seks gehad, hij is in me geweest zonder condoom maar voor hij moest klaarkomen heeft hij wel een condoom aangedaan. Ik nam ook de pil, in september en oktober heb ik mijn maandstonden nog gekregen en dan ben ik gestopt met de pil omdat ik wou wisselen van merk. Dus dan moet je normaal wachten tot op de eerste dag van je regels om met een nieuwe pil te beginnen. Maar ik heb tot op vandaag 19/01 nog steeds geen maandstonden gekregen. Ook krijg ik een minibuikje en doen mijn tepels pijn. Is de kans groot dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #2

    Tja, als men twijfeld kan enige uitsluitsel een test geven..
    Dus kzou zeggen, spring op de fiets ๐Ÿ˜€

    Reageer
    #3

    Als ik het verhaal zo hoor is de kans groot dat je zwanger bent.Het uitblijven van de menstruatie, het toenemen van de borsten, het komende buikje maakt dit waarschijnlijk. Om zeker te zijn kun je een test bij de drogist kopen danwel de huisarts bezoeken.

    Reageer
Reageer op: ZWANGER?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief