Condoom + spiraal

  • #1

    Beste Dokter(s)

    Ik heb 2 weken terug seks gehad met een vrouw en ze heeft een spiraal (3 jaar geleden vervangen) en ik droeg netjes een condoom. Wel had ik het vermoeden dat die gescheurd was doordat die leek te lekken, toen heb ik de condoom van buiten (waarmee die dus de vagina in gaat) schoon gemaakt en water erin gedaan en daar lekte die niet. Nu is ze nog steeds niet ongesteld geworden en ik vind het best stressvol, we hebben het zo veilig mogelijk gedaan..maar haar ongesteldheid laat nog op zich wachten..ze heeft trouwens een spiraal zonder hormonen..moet ik me druk maken?

    Reageer
    #2

    dat is niet zo raar als ze een spiraal heeft. Menstruaties kunnen uitblijven door de spiraal

    Reageer
    #3

    Met hormonen wel ja maar zonder hormonen weet ik niet..de kans is toch echt heeel klein op een zwangerschap lijkt mij?

     

     

     

     

    Ja dat weet ik, maar is dat ook zo bij een spiraal zonder hormonen? En de kans is toch sowieso echt nihil tot niet dat er zwangerschap uit komt? Veiliger kan niet..

     

    Reageer
    #4

    Een koperspiraal is minder betrouwbaar. Maar ja, jullie hadden ook een condoom gebruikt. Dat is een zwangerschap toch wel zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    #5

    Veel minder betrouwbaar of? Ik lees juist dat bij koperspiraal de kans op zwangerschap 0,8% is, ja maar stel voor dat de condoom wel gescheurd zou zijn. Dan nog zijn we heel safe toch?

    Reageer
    #6

    Ja hoor.
    Ik schreef dat de koperspiraal minder betrouwbaar is. percentages heb ik daar niet van

    Reageer
    #7

    Oké bedankt, ik hoef me dus echt geen zorgen te maken?

    Reageer
    #8

    Merk je het trouwens als de condoom gescheurd is? Heb het nooit gehad namelijk

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Een gescheurd condoom gaat niet ongemerkt voorbij. Je hebt notabene de condoom getest met water...

    Reageer
    #10

    Nja zo lijkt die me niet gescheurd..er was wel vocht aan de buitenkant eerst en toen drupte die wel, toen heb ik de condoom van buiten schoon gemaakt en water in gedaan en toen was dit het resultaat, datgene wat eerder drupte zou dan vagina vocht moeten zijn dan toch?

    Reageer
    #11

    Als een condoom scheurt, dan hangt die aan flarden aan je pieleman. En als er een gaatje in zit, kun je die niet vullen met water zonder dat die lekt.

    Reageer
Reageer op: Condoom + spiraal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief