Pil & zwanger

Online ZorgZus
 • #1

  Kan het dat je toch zwanger bent terwijl dat je aan de pil bent en bloed verliest in de stopweek? Ik heb wel diarree gehad tijdens de 2de week maar heb toen een extra pil genomen had gebeld naar mijn dokter en die zei dat ik dat moest doen zodat ik veilig bleef. Ben er ook in week 3 achtetgekomen dat ik een pil helemaal vergeten innemen was in week 2 aangezien ik op het eind van men strip nog 4 pillen over had in men strip. Ik ben 3dagen vroeger in men stopweek gegaan op aanraden van mijn dokter wegens overmatig overgeven. Ook heb ik sinds de diarree in week 2 geen seks meer gehad tot ik volgende strip na de stopweek 7dgn had geslikt uit veiligheid. Maar nu denk ik toch dat ik zwanger ben, candida infectie, ontstoken tandvlees, zware borsten etc. Is de kans groot dat ik effectief zwanger ben nu?

  Reageer
  #2

  Als je nog 4 pillen over had op het einde, dan is er toch minimaal 4 x iets misgegaan. Vraag is dan alleen nog wanneer het is misgegaan.
  Ik kan de vraag niet beantwoorden als je zelf niet weet hoe dat nou met die pil is gegaan. Doe een zwangerschapstest zou ik zeggen

  Reageer
  #3

  Ik heb in week 3
  4 pillen genomen daar ben ik zowiezoo zeker van. Ik ben mijn stopweek 3dagen vroeger begonnen dan gewoon op aanraden van de dokter door mijn overmatig overgeven door bepaald voedsel, hij zij dat het geen probleem is om de stopweek 3dagen eerder te laten beginnen zolang de stopweek niet langer dan 7 dagen duurt. Dus ben ik 1 pil overgeslaan in week 2. Maar ik weet nie of ik toen dus nog veilig was.

  Reageer
  #4

  Ik heb wel toen ik 3dagen eerder gestopt was mijn menstruatie gehad, wel 2dagen korter dan ik gewoon ben. Moet ik dan nu wachten tot volgende menstruatie om te testen?

  Reageer
  #5

  De overgeslagen pil in week 2 is in ieder geval geen probleem.

  Reageer
  #6

  En 3 dagen vroeger een stopweek nemen dat wel?

  Reageer
  #7

  Neer, ook dat kan geen kwaad

  Reageer
  #8

  Oke dus de kans da ik zwqngzr zou zijn is klein dan?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ja.

  Reageer
Reageer op: Pil & zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief