Pil vergete

  • #1

    Hi
    In week 2 van mijn pil had ik last van diarree 15min na het innemen. Ik heb een reserve pil genomen toen. 2dagen later had ik een pil vergeten en ben die toen ook vergeten innemen dus heb 1 dag geen pil gehad dit was eind week 2. Ook kreeg ik buikgriep en zij de apotheek mij dat ik best een stopweek hield, dit heb ik dan ook gedaan dit was 2 dagen vroeger dan normaal dus kon geen kwaad zei ze. Mijn bloeding duurde 2 dagen minder dan normaal. Dit zet mij aan het denken, was ik niet meer veilig door alles? Want ik had uiteraard wel seks aangezien ik dacht veilig te zijn.

    Reageer
    #2

    Omdat je buikgriep had na de laatst vergeten pil was je niet beschermd

    Reageer
    #3

    Sorry heb mij verkeerd verwoord.
    Ik heb na de vergeten pil in week 2 nog 5pillen geslikt. Dan op dag 18 heb ik 1x diarree gehad waterdunne langer dan 4h na het innemen van de pil. De dag erna dag 19 van de pil had ik weer last van watetdunne diarree een aantal keer voor het innemen van pil 19. Ik heb dag 19 dan nog geslikt. Maar aangezien ik op dag 20 ook waterdunne diarree had en bij de dokter er achter kwam dat ik buikgriep had heb ik dag 20 en 21 van mijn pil niet meer genomen en toen meteen een stopweek begonnen 2 dagen vroeger dus. Was ik toen nog veilig aangezien de situatie? Ik heb geen seks gehad tot dat mijn stopweek voorbij was en ik weer 7dagen men pil had geslikt.

    Reageer
    #4

    ah.. dan was je gewoon beschermd

    Reageer
    #5

    Ook dankje

    Reageer
Reageer op: Pil vergete


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief