Bloedverlies / Donkere afscheiding

  • #1

    Ik heb zo'n 2 jaar microgynon 30 gehad, geen klachten niks, toen die werd vervangen door die goedkopere pil heb ik die zo'n 3 maand gebruikt. Kreeg van deze pil ontzettend veel klachten, hierna ben ik dus weer overgestapt op microgynon 30, die slik ik nu alweer zo'n 3 maand. Heb vanaf het begin tot nu last van bloedverlies & donkere afscheiding. Als ik naar het toilet ga en me afveeg heb ik soms gewoon rood bloed met slijm, soms ook zonder slijm en is het puur bloed. Hiernaast heb ik ook op dagen donkerbruin bloed met slijm, soms zonder. Het zit bijna nooit in mn ondergoed alleen het donkerbruine, maar vaak heb ik het alleen als ik me afveeg. Ik heb dit eigenlijk constant, het houdt niet op .. Iemnad enig idee ?

    Reageer
    #2

    misschien tijd voor een uitstrijkje?
    of heb je dat pas gehad?
    Brenda

    Reageer
    #3

    Nee nog nooit, niet echt zin ni door de eendenbek en aless, zou het ook kunnen dat ik gewend ben geraakt aan de pil en een zwaardere moet >?

    Reageer
    #4

    Een onverstandige reactie. Bloedingen kunnen worden veroorzaakt door veranderingen baarmoederhalswand. Deze cellen kunnen op den duur kanker worden, dus een onderzoekje is dan wel op z`n plaats. Maar dat moet je vooral zelf weten.
    Ook kan je een SOA hebben opgelopen.

    Reageer
    #5

    Ik heb dus echt precies hetzelfde!

    Eerst microgynon 30 toen dat goedkope spul toen weer overgestapt op microgynon 30 en nu ook bruine afscheiding.

    Echt precies hetzelfde als wat jij hebt...toeval?

    Reageer
    #7

    Hoi Allemaal.

    Ik zit met het volgende;
    Ik ben 2 maanden geleden met het slikken van de pil Microgynon 30. Vorige week was woensdag was mijn stopweek maar dat was me ontschoten. Zondag ben ik pas gestopt met de pil. Eigenlijk zou ik vandaag dus weer moeten beginnen met de pil.

    Vanaf ik ben begonnen met de pil heb ik last van bruine dikke afscheiding. Op het begin minder en niet dagelijks. Nu heb ik iets langer dan een week weer last van. Het is een dikke bruine afscheiding.

    Weten jullie misschien wat ik hier nou verder mee moet doen?

    Ik ben de wanhoop nabij!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb ook precies dezelfde klacht. Ik heb 1 stripje van mijn zus gebruikt die een andere pil gebruikt dan microginon 30. In mijn stopweek werd ik toen 2 dagen later ongesteld dan normaal en nu zit ik weeer een week op mijn microginon 30 en heb ik bruine afscheiding. Ik denk idd dat het de overstap is, maar als het binnen 2 maanden niet weg is ga ik wel naar de dokter.

    Reageer
    #10

    @DD, ja, ik heb dat ook een keer gehad bij wisseling van de pil.

    Reageer
Reageer op: Bloedverlies / Donkere afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief