Pil vergeten week 1

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik ben op dag 5 van week 1 de pil vergeten te slikken. Twee dagen daarvoor heb ik seks gehad. Daarna ben ik de pil niet meer vergeten.

    Ik heb al op internet gekeken, maar de antwoorden die ik vind zijn tegenstrijdig. Thuisarts.nl stelt bijvoorbeeld dat ik op deze manier wel beschermd ben tegen zwangerschap (1 pil vergeten vanaf dag 2 in 1e week is niet erg). Maar anticonceptie.nl stelt dan weer dat ik wel zwanger kan zijn (1 pil vergeten in week 1 is wel erg). Ik vind dit verwarrend en zou graag weten waar ik aan toe ben. Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Als je een pil vergeet in de eerste week is er kans op zwangerschap. Dan had je dus eigenlijk de MAP moeten gebruiken, de strip verder afmaken, maar er rekening mee houden dat je dan niet meer door de pil bent beschermd tot na de stopweek.

    Reageer
Reageer op: Pil vergeten week 1


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief