ik ben bang dat ik zwanger ben

  • #1

    ik zit zelf aan de anticonceptie pil die ik normaal altijd doorslik ivm bijna onleefbare krampen. nou had ik laatst seks met mijn vriend zonder condoom en uitgerekend alleen die avond vergeet ik de pil in te nemen. ik kan niet meer herinneren of ik de dag er na nog voor of na de 12 uur na normale inname de pil alsnog heb ingenomen. ik houd nu een stopweek om te kijken of ik ongesteld wordt. normaal als ik 1 pil vergeet is het al vrij snel bloederig maar het is nu dag 3 en er is nog steeds geen bloed te bekennen. ik heb wel hele hevige krampen gehad 1 nacht maar verder niet en ik heb de zogenoemde 'period poops' en heb lichtbruine afscheiding die sinds vandaag heftiger is maar nog steeds vrijwel doorzichtig/normaal alleen grotere hoeveelheid en nog steeds geen bloed te bekennen. ik ga binnenkort een zwangerschapstest doen maar wil toch graag uw mening weten en of u denkt dat de kans erg groot is op zwangerschap en hoe of wat om mij er eventueel op voor te bereiden/gerust te stellen.

    Reageer
    #2

    Als je de pil doorslikt is een vergeten pil helemaal geen probleem. Je bent en blijft gewoon beschermd

    Reageer
    #3

    ik heb de pil na de seks nog een week lang doorgeslikt omdat zaadcellen een week zouden kunnen overleven, en heb nu een stopweek dus ik slik nu niet meer door op het moment, zou ik dat wel moeten doen?

     

    Reageer
    #4

    Nee, je kunt gewoon een stopweek houden als je dat wilt. Maar nodig was het niet, want je was gewoon beschermd

    Reageer
    #5

    oke heel erg bedankt

     

    Reageer
Reageer op: ik ben bang dat ik zwanger ben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief