Bang voor zwangerschap

  • #1

    Hoi,

    Ik heb altijd goed de pil geslikt en ben op tijd begonnen met slikken na de stopweek. Toch ben ik bang voor een zwangerschap en heb ik last van mijn linker onderrug. Ook is de linkerkant van mijn buik opgezet/dikker dan rechts. Kan ik alsnogzwanger zijn? Ik ben begonnen met slikken afgelopen maandag en rond donderdag kreeg ik last van buikpijn wat nu nog steeds aanhoudt.

    Reageer
    #2

    Dat is niet erg waarschijnlijk als je de pil goed gebruikt. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Misschien is de pil die je neemt te zwaar? Ik zou terug naar de arts gaan en dit bespreken. Het is altijd wat zoeken naar een pil die bij je past. Er bestaan er heel wat!

    Reageer
    #4

    ik slik de pil nu een jaar, is het mogelijk dat het ineens kan omslaan naar pijn?

    Reageer
    #5

    Wat bedoel je precies?

    Reageer
    #6

    Ik slik de pil nu een jaar. Kan het zo zijn dat de pil na een jaar te zwaar is? Ik slik trouwens de combinatiepil <span class="medicine-info__toggler" tabindex="0" role="button" data-name="ethinylestradiol-0" data-name-org="ethinylestradiol" aria-expanded="false">ethinylestradiol</span> /levonorgestrel 0,03/0,15 mg.

    Reageer
    #7

    Het zou kunnen. Bespreek het met je huisarts

    Reageer
Reageer op: Bang voor zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief