MAP ingeslikt

  • #1

    Geachte,

    Mijn vriendin & ik zijn een aantal weken geleden iets verder gegaan, zij pijpte mij tot ik klaarkwam en daarna vingerde ik haar en zij zichzelf eerst, het kan zijn dat er een beetje sperma op haar hand en misschien zelfs de mijne zat.

    Daarom hebben we meteen de MAP gehaald en deze heeft ze 1-1 1/2 uur hierna ingeslikt, ze heeft normaliter regelmatige cyclus behalve de laatste keer toen was ze 3 weken te laat zonder het slikken van bepaalde middelen.
    Als we rekening houden met normale cyclus dan zat er ongeveer bij haar ovulatie toen het gebeurde.

    Dit is allemaal op vrijdag 27 februari gebeurd, 18 dagen geleden en ze heeft sindsdien last van tussentijds bloedverlies en niet weinig ook en haar menstruatie is nu al 4/5 dagen te laat. We zijn beide 15 en we hebben beide de laatste tijd veel stress door school en toetsweken die eraan komen, wat kunnen we doen?

    Alvast bedankt,

    Reageer
    #2

    "ze heeft sindsdien last van tussentijds bloedverlies en niet weinig ook" Niet zo raar dat de menstruatie dan uitblijft... ze heeft immers al een bloeding
    Ze kan voor de zekerheid een zwangerschapstest doen.

    Reageer
    #3

    Geachte,

    Ze vertelde dat ze goed aanvoelt wanneer ze ongesteld gaat worden en dat gevoel heeft ze nog steeds niet gehad.

    Reageer
    #4

    Ze zal ook niet ongesteld gaan worden omdat ze al een bloeding heeft ...

    Reageer
    #5

    Oke dankuwel,

    nog een vraagje de handleiding van de MAP vertelde dat ze last van tussentijdse bloedingen kan hebben tot de volgende menstruatie. Zegt dat niet iets?

    Reageer
    #6

    Niet altijd

    Reageer
Reageer op: MAP ingeslikt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief