Doorbraakbloeding doorslikken pil

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben al een paar jaar aan de pil en slik ook al zeker een jaar door. Nou hoor ik van de meeste mensen dat zij vaak wel tot 4 maanden de pil door kunnen slikken zonder ongesteld te worden, maar ik krijg elke keer al halverwege de 2e strip ongeveer een doorbloeding of eigenlijk gewoon mijn menstruatie. Nou heb ik telkens de strip afgemaakt en dan een stopweek genomen, ook al was ik dan inmiddels al niet meer ongesteld. Nu las ik vandaag dingen op het internet dat het vaak goed is om meteen te stoppen bij een doorbraak. Is het in mijn geval verstandig om dit ook te doen? En kan ik dan na 7 dagen stopweek gewoon doorgaan met diezelfde strip, aangezien ik toch doorslik en de weken dus niet echt uitmaken, of moet je altijd een nieuwe strip beginnen na een stopweek? Ik kon hierop geen antwoord vinden online.

    Bij voorbaat dank voor het meedenken

    Groetjes,

    mij ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #2

    Bij doorbraakbloedingen is het beter om meteen een stopweek te starten. Dat is om volgende doorbraakbloedingen eventueel te voorkomen. Als je de pil doorslikt is het op zich geen probleem om met de aangebroken strip verder te gaan. Maar nu zou ik je willen aanraden, om wanneer je een stopweek start, met een nieuwe strip te starten, die af te maken en dan een stopweek te houden. Daarna kun je dan weer doorslikken.

    Reageer
    #3

    Heel erg bedankt voor de snelle reactie ๐Ÿ™‚

    Zal ik eens doen, hopelijk zal dit ook een positief effect hebben op mijn vrij vroege doorbraakbloedingen.

    Fijne avond verder! ๐Ÿ˜‰

    Reageer
Reageer op: Doorbraakbloeding doorslikken pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief