Pil en narcose

  • #1

    Hallo

    Vorige week heb ik mijn verstandskiezen laten trekken onder volledige narcose. Die dag was de eerste dag dat ik mijn pil niet nam en ben ik dus gestart met mijn stopweek. Daarvoor had ik hem 32 dagen genomen (dus de pil doorgenomen).

    1) Ik heb minder bloedverlies gehad dan anders. Kan dit komen door de narcose? Ik heb niet moeten braken en heb enkel ibuprofen en paracetamol genomen.

    2) Vanaf wanneer ben ik terug beschermd en werkt men pil dus? Ik lees tegenstrijdige zaken op het internet. Toen ik de arts vertelde dat ik de pil nam zei hij er niks op. 4 dagen voor de operatie had ik seks gehad. Nu durf ik niet echt omdat ik bang ben dat ik niet beschermd ben.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    De narcose viel in de stopweek. Dat zou maar invloed hebben als je ook daadwerkelijk de pil nog zou nemen. Je bent dus in principe gewoon beschermd. Minder menstruatie kan door het doorslikken komen

    Reageer
Reageer op: Pil en narcose


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief