Overschakeling combinatiepil naar minipil

  • #1

    Goedeavond,
    ik neem nu al ongeveer 2 maanden de minipil. Voorheen altijd de combinatiepil genomen (van 13 jaar tot 23 jaar). Nu heb ik al 2 weken non stop bloedingen. Wel lichtjes, zonder klonters maar toch. Ik moet elke dag een inlegkruisje aandoen tegen het bloedverlies. Is dit normaal?
    Ik heb in die 2 weken onveilige seks gehad. Ik heb nooit seks met condooms maar wel met dezelfde partner. Ik heb nu sinds een maand een partner en die beweerd voor mij een hele tijd geen seks met iemand anders te hebben gehad. En ik ook niet. Hoe groot is de kans dan dat ik een soa heb?
    Ik heb 3 weken terug antibiotica moeten nemen, en na 3 dagen inname kreeg ik jeuk aan mijn geslachtsdeel. Ik heb dit wel vaker bij antibiotica. Na seks te hebben gehad had mijn partner dit ook. Maar gelukkig wel gestopt. Heel af en toe heb ik nog wel jeuk, maar eerder in de vagina of binnen de schaamlippen of clitoris.
    Ik weet niet hoe groot u de kans inschat dat dit door een soa komt of dat de jeuk normaal is en het bloedverlies ook

    Reageer
    #2

    Of je een soa zou kunnen hebben kun je alleen maar uitsluiten met een soa test.
    De jeuk zal door een schimmelinfectie veroorzaakt worden t.g.v. de antibioticakuur
    Voor het bloedverlies zou ik naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Overschakeling combinatiepil naar minipil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief