Pil & diarree

  • #1

    Ik ben even in paniek. Het is namelijk zo dat ik sowieso af en toe eens last heb van diarree, maar niet elke dag of nooit voor een aantal dagen na elkaar. Nu heb ik de laatste maand/weken iets meer last hiervan, het sleept nooit dagen aan maar het is om de zoveel tijd dat ik plots 1 keer diarree heb en daarna is het meteen weer over, en heb dan weer een week of langer geen last. Ik weet niet hoe dit komt en ga hiervoor dan ook naar de dokter gaan, ik denk eventueel PDS en/of door te veel stress.

    Nu, ik neem ook de pil. Deze neem ik telkens tijdens de avond om 21h. Ik heb beslist vanwege de examens even geen stopweek in te lassen, normaal zou ik nu in mijn stopweek zitten maar heb beslist de volgende strip meteen door te nemen (sinds zaterdag). Nu heb ik deze nacht, twee à drie tal uur na mijn pil in te nemen weer diarree gehad. Ben ik nu nog veilig of niet? Want ik heb gisteren overdag ook seks gehad met mijn vriend. Ik maak daar nu dus zorgen over en weet niet wat ik moet doen.

    Reageer
    #2

    Omdat je de pil doorslikt is dat geen probleem. je bent gewoon beschermd

    Reageer
    #3

    Dankjewel, dat is een hele opluchting!

    Reageer
Reageer op: Pil & diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief