PCOS

  • #1

    Goede avond,

    ik ben 17 jaar en heb last van acne (kin, decolleté, voorhoofd, rug, haarlijn en in een uitzonderlijk geval op mijn wangen of tussen mijn wenkbrauwen). Sinds een poosje merk ik dat mijn dons haartjes op mijn wangen wat meer en langer zijn geworden. Nog steeds niet heel opvallend voor een ander, maar het stoort mij wel en ik ben bang dat het erger wordt. Ik epileer de haren nu sinds een tijdje en dit helpt mij een beetje.

    Nou weet ik al jaren dat ik later graag mama wil worden en ben ik dus als de dood dat ik misschien Pcos heb en onvruchtbaar ben. Wat wel raar is is dat ik een aardig regelmatige menstruatie heb (sowieso iedere maand, dagen schommelen soms ong. max. 1 week). Zou ik PCOS kunnen hebben?

    Ook belangrijk om te weten: ik heb al acne sinds mijn twaalfde en die haartjes zijn echt van de laatste maanden.

    Reageer
    #2

    Dit id toch iets wat bij de puberteit hoort en met hormonen te maken heeft. Ik zie zo geen verband met PCOS, temeer je geen klachten hebt die daar op wijzen

    Reageer
    #3

    Acne en overbeharing zijn toch wel symptomen van PCOS?

    Reageer
    #4

    Dat kunnen symptomen zijn, maar ook van andere hormonale problemen. De acne heb je al van je 12de. Dat zal dan dus niet van PCOS zijn .

    Reageer
Reageer op: PCOS


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief