Ineens onrustige huid gebruik pil

  • #1

    Hallo,

    Voorheen heb ik erg last gehad van acne. Ik heb destijds allerlei behandelingen geprobeerd, maar niets leek te helpen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om de pil te gaan slikken. Dit doe ik nu al een aantal jaar en heeft mijn huid een stuk rustiger gemaakt. Rond mijn menstruatieperiode kwamen er weleens wat puistjes terug, maar het was niet zoveel als voor het pilgebruik. Nu begin ik sinds een tijdje weer last te krijgen van wat meer acne en maak ik me een beetje zorgen. Wat kan er mis zijn?

    Groetjes Lisa

    Reageer
    #2

    Pilgebruik ontregelt je eigen hormoonhuishouding, bevordert oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink. Oestrogeendominantie kan acne bevorderen. De pil doet sowieso niets aan oorzaken, zoals insulineresistentie en tekorten aan voedingsstoffen.

    Reageer
    #3

    Het zullen je hormonen zijn.. ik neem aan dat je nog in de puberteit bent

    Reageer
Reageer op: Ineens onrustige huid gebruik pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief