De Pil

  • #1

    Hallo , ik heb de afgelopen dagen sex gehad met mijn vriend. Hij is voor het eerst in mij klaargekomen en hij deed het maar 1x. Ik gebruik niet de pil en al helemaal niet een voorbehoedsmiddel. Maar ik heb daarna gelijk een Noodpil gekocht bij een Drogist en die ingenomen.'Norlevo'. Ik ben namelijk  1 Juli voor het laatst ongesteld geworden. Wordtt ik dus nu zwangerrrr ?????!!!!!

    Reageer
    #2

    Hoe lang duurt je cyclus in de regel?

    Reageer
    #3

    Ik was rond 27/05 of 28/05 ongesteld bij mij duurt het altijd 4 dagen maar komt wel weer terug op mijn 6e of 7ste dag.En Laatst was ik dus rond 24/06 geworden tot ongeveer 1 Juli of 2 Juli.

    Reageer
    #4

    De cyclus is het aantal dagen tussen de eerste dag van de menstruatie en de volgende eerste dag van de menstruatie

    Reageer
    #5

    28 dagen

    Reageer
    #6

    Als je seks hebt rondom de eisprong en de eicel is bevrucht, kan het zijn dat de Norlevo niet werkt en je alsnog zwanger raakt. Deneisprong is tussen de 11de dag en 16de dag van de menstruatie.

    Reageer
    #7

    En de Ellaone ?

    Reageer
    #8

    Daar geldt in pricipe hetzelfde voor. Bovendien kun je die nou sowieso niet meer nemen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: De Pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief