De pil

  • #1

    Haloo,

    Ik heb een vraagje want zit hier enorm mee. Ik pak de pil altijd netjes . Nu heb ik als ik uit ben gegaan perongeluk zonder bij na te denken mijn pil ingenomen met alchohol( dit was eenmalig).ik heb een halfuur hierna seks gehad zonder condoom en hij is in mij klaargekomen. Ik ben enorm bang dat ik hierdoor zwanger ben. Neemt alcohol de werking weg of niet? Mag ik op de pil vertrouwen of niet? Heb voor de rest niet overgegzven of diaree gehad. Ik denk zelf dat ik wel veilig zit maar ben het niet zeker. Hopelijk kan u me helpen!

    Reageer
    #2

    Dat kan geen kwaad als dat 1 x keer gebeurd

    Reageer
    #3

    benje zeker? Ik moet me geen zorgen maken dan? Alcohol heeft geen invloed dus?

    Reageer
    #4

    Nee hoor

    Reageer
    #5

    Normaal neem ik het altijd met water of voor het uitgaan maar was het vergeten en heb hem dan op men normale uur ingenomen. Wel met alcohol ipv water. Het was eenmalig. Maar ik kan dus zeker niet zwanger zijn?

    Reageer
    #6

    Niet van het innemen met alcohol

    Reageer
    #7

    het kan dus geen kwaad dat ik het perongeluk met alcohol heb ingenomen? Heeft alcohol invloed?

    Reageer
    #8

    Die vraag heb ik vandaag al de 2 x beantwoord. En gisteren is er ook 3 x antwoord gegeven op een ander forum als ik mij niet vergis. .
    Nee dus. Je had toen je op stap was natuurlijk ook gewoon een glaasje water kunnen nemen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: De pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief