Alcohol en de pil

  • #1

    Ik ben uitgeweest en heb om 22:30 men pil ingenomen met alcohol. Heb niet overgegeven maar heb wel 2 uur erna seks gehad. Kan dit kwaad?

    Reageer
    #2

    Nee

    Reageer
    #3

    Ben ik dan nog steedz veilig? Heb in 2 jaar nog nooit mijn pil vergeten. Die avond was ik wel redelijk aangeschoten maar heb niet overgegeven? Ik ben dus gwn veilig?

    Reageer
    #4

    Je bent gewoon veilig

    Reageer
    #5

    Wanneer werkt de pil dan minder goed?

    Reageer
    #6

    Als je overgeeft of water dunne diarree hebt binnen 4 uur na inname van de pil

    Reageer
    #7

    Dus als je dronken bent en nog steeds niet overgeeft, zit je nog steeds veilig. Omdat ik ergens heb gelezen dat u lever dan overbelast geraakt bij alcohol en de pil dan niet meer veilig is( weet niet of deze informatie betrouwbaar is). Maar alcohol heeft dus niets van invloed op de werking van de pil?

    Reageer
    #8

    Geen invloed

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dus ik moet me totaal geen zorgen maken?

    Reageer
    #10

    Nee hoor

    Reageer
    #11

    Nog een vraagje, kan het kwaad dat je een halfuur na dat je je pil hebt ingenomen , seks hebt? Want de pil is nog niet opgenomen dan maar zou onlogisch zijn als het onveilig is of ben ik mis?

    Reageer
    #12

    Nee, dat kan geen kwaad

    Reageer
Reageer op: Alcohol en de pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief