Pil vergeten

  • #1

    Hallo ik heb een algemene vraag. Op de website van thuisarts.nl staat dat als je 2 pillen achter elkaar bent vergeten in week 3 dat je de laatst vergeten pil zo snel mogelijk moet inslikken, de pilstrip moet afmaken en daarna gelijk door moet gaan met de volgende strip zonder een stopweek te houden om beschermd te blijven tegen zwangerschap. Betekent dit dan dat je bijvoorbeeld op beide dinsdagavond en woensdagavond de pil bent vergeten te slikken, je alleen de pil van woensdagavond nog zo snel mogelijk (dus ergens op donderdag) moet slikken en die pil van dinsdagavond helemaal niet meer hoeft te slikken? (ik ben zelf geen pillen vergeten, maar ik vraag het even voor de duidelijkheid)

    Reageer
    #2

    Klopt helemaal

    Reageer
    #3

    Okee, maar betekent dat dus ook dat als je een pil vergeet en je slikt die sowieso niet dat het dan niet zo erg is? Als in, stel je zit in de derde week en je bent de pil op dinsdagavond vergeten en woensdagavond slik je gewoon de pil van woensdag en verder totdat de pilstrip op is (en je slikt die pil van dinsdagavond dus niet) en je daarna zonder ene stopweek te houden gelijk doorgaat met de volgende pilstrip, dat dat dus gewoon kan. Als in dan ben je gewoon beschermd en dan maakt het niet uit dat je 1 pil helemaal niet hebt geslikt? Ook al heb je daarvoor onbeschermde seks gehad?

    Reageer
    #4

    Als je de pil doorslikt, is dat helemaal juist

    Reageer
    #5

    Okee bedankt!

    Reageer
Reageer op: Pil vergeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief