De pil en diarree

  • #1

    Hallo, ik slik elke avond mijn pil om 23:30. Nu had ik vannacht om 1:15 waterdunne diarree en heb ik om 1:30 weer een nieuwe pil ingenomen. Vannacht was ik hier onzeker over en heb ik om 7:30 nog een pil ingenomen. Nu had ik om 12:45 een heel klein beetje diarree. Ik vraag mij af of ik nu nog wel beschermd ben door de pil. Ik zit in de derde week.

    Reageer
    #2

    Je bent nog beschermd. Maar als jer onzeker over bent, kun je de pil zonder stopweek doorslikken.

    Reageer
    #3

    Okee dus ik hoef vanavond niet een extra pil in te nemen?

    Reageer
    #4

    Nee je heb er al genoeg op

    Reageer
    #5

    Okee, dus dat ik vandaag om 12:15 en om 15:00 een kleine beetje dunne ontlasting had maakt niet uit. Als in maakt de pil niet minder betrouwbaar?

    Reageer
    #6

    Alleen als het binnen 4 uur na inname van de pil is. En als je to h ongeruzt erover blijft, neem je de pil gewoon door zonder stopweek.

    Reageer
    #7

    Okee ik wilde de pil sowieso al doorslikken. Maar de derde pil (die ik om half 8 heb genomen) was dus eigenlijk ook niet nodig geweest. En stel dat ik toch niet helemaal beschermd ben, moet ik dan vanaf vandaag (dus vanavond dat ik de pil slik) 7 dagen weer normaal slikken en geen gemeenschap hebben voordat ik weer veilig ben?

    Reageer
    #8

    Als je de pil doorslikt ben je gewoon veilig..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dus de pil wordt wel normaal opgenomen in mijn lichaam als ik direct na het hebben van de diarree een nieuwe pil innam?

    Reageer
    #10

    Ja

    Reageer
    #11

    En dat je dus na die extra pil te hebben ingenomen door diarree de volgende dag (10 uur later) nog een beetje diarree hebt, heeft geen werking op de pil en ben je dus nog gewoon beschermd?

    Reageer
    #12

    Dat had ik al geschreven volgens mij. Maar als je de pil toch al door wilde nemen, maakt het ook niets uit

    Reageer
    #13

    Jaa u zei alleen als 't binnen 4 uur, maar dat was de tweede keer dus niet zoals ik hierboven al zei, maar ik wil het gewoon met zekerheid weten. Sorry voor het zoveel vragen

    Reageer
    #14

    Het was niet binnen 4 uur na inname..
    Maar hetmaakt totaal niets uit als je de pil doorslikt. Dan ben je en blijf je gewoon beschermd

    Reageer
    #15

    Maar dat doe ik nu nog niet, maar dat ben ik van plan. Het doorslikken zou dus vrijdag beginnen. Dus dan hoef ik nu geen extra maatregelen meer te nemen?

    Reageer
Reageer op: De pil en diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief