Vreemd gevoel in been

  • #1

    Ik ben vier dagen geleden begonnen met het slikken van een combinatiepil, omdat ik last had van onregelmatig bloedverlies. Nu heb ik een vreemd gevoel is mijn rechterbeen. Pijn is het niet echt, maar het houdt me wel wakker. Ook las ik in de bijsluiter van de pil dat je hem niet mag slikken als de oorzaak van vaginaal bloedverlies nog niet is vastgesteld. Wat te doen? Ik durf niet de hyisartsenpost te bellen, maar ben bang voor trombose, of is dat na vier dagen de pil slikken ondenkbaar? Kan ik nu beter stoppen met slikken en eerst weer naar de dokter gaan, of moet ik gewoon doorgaan?

    Reageer
    #2

    Trombose zul je zo snel niet krijgen. De klachten in je been zullen een andere oorzaak hebben.

    Reageer
    #3

    Onregelmatige cyclus kan te maken hebben met insulineresistentie, oestrogeendominantie en tekorten aan voedingsstoffen. Pilgebruik bevordert oestrogeendominantie en verlies  aan vitaminen en mineralen, wat klachten kan geven. Ik zou alleen niet meteen van het ergste uitgaan. Bij klachten wel even naar je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Vreemd gevoel in been


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief