Dikker worden van de pil

  • #1

    Hallo mijn dochter van 12 bijna 13 neemt nu 2,5 maand de pil (desi20) maar ze is er 2 a 3 kilo van bijgekomen op die 2,5 maand, is dat normaal, we zijn met de pil begonnen omdat ze haar maandstonden zo hard had maar ook voor acne, maar nu is ze dan bijgekomen en haar acne is erger, haar maandstonden zijn wel iets minder. Is dit allemaal normaal ze is al zo onzeker, is het ook waar dat je niet meer groeit als je de pil slikt?

    Reageer
    #2

    De pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen, waaronder zink, wat op de kortere of langere termijn klachten kan geven. De pil gebruiken is dus het ene probleem inruilen voor het andere. Acne kan te maken hebben met insulineresistentie, het hele voedingspatroon - suiker en zuivel - en tekorten aan voedingsstoffen. Zware menstruatie kan ook samenhangen met het voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen en door oestrogeendominantie.

    Reageer
    #3

    Het groeien stopt daar niet door

    Reageer
Reageer op: Dikker worden van de pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief