Pil niet leverbaar

  • #1

    Beste,

    Ik slik al 12 jaar de pil. Eerste pil kwam ik heel erg van aan dus ben ik gewisseld naar een andere pil en toen ging het goed.

    Nu is deze pil niet meer leverbaar door leveringsproblemen bij de fabricanten (zoals meerdere wel hebben ondervonden waarschijnlijk). Dit probleem zal waarschijnlijk nog wel even duren. Ik heb afgelopen 3 maanden een andere pil gekregen, maar ook daar ben ik gelijk 6 kilo van aangekomen. Nu ben ik daarmee naar de huisarts gegaan en deze heeft mij weer een andere voorgschreven.

    Ik ben er nu mee gestopt, omdat ik zelf het idee heb dat het niet goed voor mijn lichaam is om in korte tijd allemaal verschillende hormonen mijn lichaam in de gooien.

    Ik ben echter wel weer van plan om mijn oude in te nemen zodra deze weer beschikbaar is.

    Mijn vraag hier nu is, is het erg om even gestopt te zijn met de pil en hem daarna (aantal maanden later) weer in te nemen?

    Aangezien je lichaam weer je eigen hormoonhuishouding gaat regelen en je het daarna weer omgooit?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Het is niet erg. Maar je lichaam zal weer even moeten wennen aan de hormonen van de pil

    Reageer
Reageer op: Pil niet leverbaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief