1.5 weken te vroeg ongesteld… Ben ik nu zwanger?

  • #1

    Goeie morgen... Ik ben een meisje van 16, heb een vriend en we doen het onveilig. Ik slik geen pil, hij doet geen condoom om.

    2 weken geleden begonnen we met sex. in die 2 weken hebben we het ongeveer 4 keer gedaan.
    2 dagen geleden was onze laatste keer. Nu heb ik last van volgens mij m'n linker eierstok, het kriebelt een beetje.. en ik ben 1.5 weken te vroeg ongesteld (ik weet niet eens of het ongesteldheid is)
    Het is donker / bruin en dik, d'r valt ook niet veel... Vanochtend heb ik dit gemerkt en wil weten wat er aan de hand is met mij! ๐Ÿ™ Ik ben normaal nooit te vroeg ongesteld, wel later maar nog nooit in m'n leven te vroeg.
    Ik heb ook geen pijn in m'n onderbuik, wat ik wel heb bij mn vorige menstruaties.

    Ik ben heel bang... Ik vind mezelf nog te vroeg voor een kind! Help me, alstublieft!

    Groetjes Jenni

    Reageer
    #2

    sorry , ik zeg het maar gewoon hoe het is: je bent een beetje dom bezig Jenni, je wil geen kind maar doet het onveilig? waarom? dat is toch onverantwoord.
    ga aan de pil en gebruik in ieder geval een condoom, dan kun je ook geen SOA krijgen.
    wat de te vroege menstruatie betreft,, dat is moeilijk zo te zeggen, misschien heb je wat bloedverlies door beschadiging.
    wacht het maar even af of je nog verder ongesteld wordt, anders zeker even een zwangerschapstest doen over 2 weken.
    en .... doe het dus nooit meer onveilig!
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Zo ie zo als je ongesteld bent ben je niet zwanger.

    Als je denk dat je zwanger zou kunnen zijn van je vriend, zou ik of naar de dokter gaan of een zwangerschapstest halen bij de drogist.

    het is inderdaad niet slim van je om het onveilig te doen.

    Reageer
    #4

    Alleen de lusten en niet de lasten, dat is onverstandig. Je wilt absoluut geen kind maar je doet er niks aan om het te voorkomen en dan moet je nog aan ziektes zoals soa's denken. Ik zal je eerlijk vertellen, ja ik denk dat je zwanger kunt zijn.

    Reageer
    #5

    Is idd niet zo slim nee.
    Ik was laatst ook bij de huisarts geweest want had ook last van m'n buik en ze zei 'ja het is 't beste als je een test doet' ik vroeg of 't niet te vroeg was omdat 't een week geleden was. En toen zei ze 'nee hoor, als je echt zwanger bent kan 't zelfs al vanaf paar uur na dat je seks hebt gehad'. Dit had ik dus nog nooit gehoord. Dus als je al een test wilt doen kan het misschien nu ook al, als die nu al bij je werkt want sommige vrouwen maken later het hcg hormoon aan.

    Goodluck! X

    Reageer
    #6

    Het kan ook innestelkrampen zijn dat lijkt op menstuatie pijn en daar kan ook wat bloed bij vrij komen.

    En ik sluit me aan bij de andere reacties over onveilig vrijen je bent te jong voor een kind zeg je zelf maar vind je je zelf wel oud genoeg voor een soa denk ff na niet elke soa is te behandelen met een pilletje

    Reageer
    #7

    Ik heb er weinig verstand van,maar lijkt me niet slim om onveilig te doen, vriendin is ook veel te vroeg, dus met dat betreft moet je je niet al te veel zorgen maken, anders kun je zwangerschaptest kopen, heeft dr zusje ook gedaan & die is zwanger. Condoom 6,:25 bij op=op ,minimaal 9. s behoorlijk goedkoper dan morningaferpil van 15,-

    Neem trouwens nooit later een morningafter!(48 uur max) Kans op miskraam en anders getalenteerde kinderen!

    Reageer
    #8

    Ik weet maar ik was ook een dag of twee ongesteld geweest en toch zwanger was ik metjee als je ongesteld bent dat kan niet

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ongesteld kun je ook worden in de beginfase van de zwangerschap. Het is alleen geen menstruatie maar het is mogelijk bloedverlies te ervaren. Ikzelf had hier bij mijn eerste zoon last van. Pas na 3 maanden wist ik dat ik zwanger was omdat ik dacht ik bloed gewoon, er zal niks zijn, je voelt het als je zwanger bent. De meeste dan.

     

     

    Reageer
Reageer op: 1.5 weken te vroeg ongesteld… Ben ik nu zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief