Vruchtbare periode doornemen

  • #1

    hallo!

    ik vroeg mij af wanneer de vruchtbare periode normaal valt als je de pil doorneemt, bij 1 cyclus kan je dit uitrekenen, maar bij pil doornemen weet ik niet.

    de eerste dag van mijn laatste menstruatie was 17 december. En nu donderdag 14 februari neem ik mijn laatste pil en hou ik daarna een stopweek. Ik heb gisteren seks gehad en hij is klaargekomen in mij maar heb schrik dat mijn pil niet goed is genomen doordat ik ziek ben geweest de laatste dagen.

    alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    als je de pil gebruikt, heb je geen vruchtbare periode.
    Je hebt moeten braken en had diarree?

    Reageer
    #3

    Ik had 1 dag diarree

    Reageer
    #4

    Ik heb mijn pil elke dag genomen maar omdat ik deze week geen les had ben ik soms vrij laat opgestaan waardoor ik mijn pil niet op hetzelfde tijdstip heb ingenomen (vb ene keer om 9u, dan weer om 13u). Ik heb gewoon heel erg schrik dat ik zwanger zou zijn want ik vroeg nochtans aan hem om niet in mij te komen maar toch deed hij het... Nu vindt hij dat ik de MAP moet halen maar waarom zou ik dat doen? In principe zou ik beschermd zijn door mijn pil... is het betrouwbaar om donderdag mijn laatste pil in te nemen of nog langer doornemen? Ik beeld me precies ook in dat ik toch een eisprong ofzo had omdat ik een aantal kenmerken had.

    Ik heb echt zoveel schrik en slaap hier niet goed door ?

    Reageer
    #5

    Dat kan dan verder geen kwaad omdat je de pil hebt doorgeslikt

    Reageer
    #6

    Ik heb ineens kei veel buikkrampen en ben misselijk, toevallig of zou ik toch zwanger zijn? ?

    Reageer
    #7

    Help! Kan ik nu iets testen ofzo? ?

    Reageer
    #8

    Zwangerschapssymptomen kun je onmogelijk al hebben. Testen kun je 2 weken na de seks

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Vruchtbare periode doornemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief