Pil en reflux

  • #1

    Hoi,

    Ik zit nog niet zo lang aan de pil en ik had een vraagje. Ik heb soms last van reflux, dus dat er eten en maagzuur omhoog komt. Wanneer dit gebeurt, spuug ik het het liefst uit. Nou had ik dit vanochtend ook, ongeveer 2-3 uur nadat ik de pil ingenomen had. Het was niet veel, twee keer een beetje uitgespuugd, maar nou vraag ik me af of het mogelijk is dat de pil ook omhoog gekomen is.. ik denk zelf van niet aangezien het maar een kleine hoeveelheid was dat eruit kwam, maar je weet maar nooit..

    Reageer
    #2

    Nee, dat is geen braken. Er komt niet de hele maaginhoud naar buiten

    Reageer
    #3

    Dan zou ik eens kijken naar oorzaken. Veel mensen hebben een tekort aan maagzuur, waardoor slechtere vertering, waardoor zuurbranden en andere klachten. Komt onder andere door een teveel aan snelle suikers, te weinig vezels, tekorten aan voedingsstoffen enz. En je realiseren dat de pil ook geen gunstige invloed heeft op je gezondheid.

    Reageer
Reageer op: Pil en reflux


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief