Pil en seks

  • #1

    Ik was mijn pil verloren (midden in mijn strip) en kreeg hierdoor een alternatieve maar net iets sterkere pil. Ik heb die sterkerr pil toen geslikt vanaf de dag dat ik eigenlijk mijn andere pil moest slikken.

     

    nu kreeg ik na een paar dagen hele erge bijwerkingen dus was ik met die sterkere pil gestopt. Ik heb toen 1,5 week geen pil geslikt tot ik weer thuis kwam en mijn eigen pil kon slikken. Nu slik ik mijn eigen pil alweer 5 dagen maar ik heb gisteren onveilige seks gehad. Ben ik beschermed of heb ik nu een probleem?

    Reageer
    #2

    als je niet op de eerste dag van de menstruatie met de pil bent gestart was je niet beschermd door de pil. Je zou de Morning After Pil meten gebruiken z.s.m.
    De strip wel verder afmaken, maar er rekening mee houden, dat je niet meer door de pil bent beschermd tot na de volgende stopweek

    Reageer
Reageer op: Pil en seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief