Diarree en pil

  • #1

    Hallo ik had even een vraagje omdat ik over zoveel lees ๐Ÿ™‚
    Ik moet vandaag dus mijn 3e pilletje nemen van mijn 2e week van mijn 2e strip. Heb mijn pil voor de eerste keer doorgenomen.
    Nu had ik vorige week donderdagavond diarree een uur nadat ik mijn pil geslikt had dus heb 2u daarna een nieuwe genomen. Dat was wat naar de waterige kant. Dan was het over dus terug gewone ontlasting. Zondagmorgend had ik ook wat waterige diarree maar na een keer was dat ook over en vanmorgen dus vrijdag ook wat diarree maar wel nog brokjes by en iets dikker dus geen waterachtige. Het is wel altijd zeker 8u nadat ik men pil gepakt had die andere dagen. Nu was men vraag kan dit mijn pil onbetrouwbaar maken? ? Had hier gewoon gelezen dat diarree onbetrouwbaar is als je het aansluitend 3 dagen hebt. Ik moet wel zeggen by myn diarree kan ik het ook heel makkelijk ophouden en het spuit er niet uit om het zo vies te verwoorden ?
    Heb ook geen buikkrampen ofzo erbij ๐Ÿ™‚
    En ben mijn pil nog geen een keer vergeten in die 5 voorbije weken!
    Zou graag wat zekerheid willen want vriendje komt slapen woensdag en zouden graag iets doen en vinden het allebei leuker zonder condoom daarmee dat ik de pil doorneem ?
    Kan iemand me even helpen?

    Reageer
    #2

    Dus vrijdagmorgend was het ook al meer dan 8u geleden want heb ze genomen donderdagavond om 21u30 en pak ze straks ook om 21u30 ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #3

    Diarree heeft alleen maar invloed op de pil, ls dat binnen 4 uur na inname van de pil is

    Reageer
Reageer op: Diarree en pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief