Wel of niet pil genomen

  • #1

    hallo.

    Dinsdag ging ik 's avonds in bad. Ik had mijn strip mee genomen naar de badkamer. Ik had die op de rand van het bad laten liggen  en er was wat water op (niet zo veel, maar toch) heeft dit effect op de werkzaamheid van de pil als ze nog gewoon in de verpakking zaten?

    Toen ik de strip zag liggen, heb ik hem direct weggelegd en de pil voor die avond ingenomen, op een gegeven moment twijfelde ik of ik de pil niet had laten vallen in bad, omdat ik hem niet door mijn keel had voelen gaan. Ik heb toen in het water gekeken, maar zag niets.

    ik heb gisterenavond seks gehad en moet nog 1 pil nemen voor ik een stopweek hou. Moet ik nu voor de zelerheid toch maatregelen nemen?

    Reageer
    #2

    Nee dat heeft geen invloed als de pillen zelf niet nat worden

    Reageer
    #3

    Is het dan niet erg dat ik een beetje twijfel of ik die ene pil doorgeslikt heb? Kan ik gewoon een stopweek houden vanaf vandaag?

    Reageer
    #4

    Ik slik altijd de pil in door eerste water in mijn mond te nemen, dan de pil in mijn mond en dan slik alles door. ik denk dat ik de pil wel gewoon geslikt heb, maar ben niet zeker want normaal voel ik die wel door mijn keel gaan. Mag ik een stopweek houden?

    Reageer
    #5

    Je kunt gewoon een stopweek starten

    Reageer
Reageer op: Wel of niet pil genomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief