ik wil zwanger worden

  • #1

    hallo

    ik heb en tijdje lueva genomen , nu ik er mee gestopt ben (bijna 2 maanden) heb ik nog altijd geen menstruatie gekregen.. de dokter zij wel toen ik het probleem aanhaalde dat het en soort prikpil was ( wat ik dus niet wist) wij zouden graag aan en kindje beginnen en zou heel graag mijn menstruatie krijgen zodat ik weet dat alles toch normaal kan gaan. is er iets waardoor ik mijn menstruatie kan krijgen? ik wil heel graag het gevoel dat ik zwanger kan worden .. nu zit ik maar te wachten tot mijn menstruatie zou doorkomen..

    Reageer
    #2

    dat zul je dan toch gewoon even moeten afwachten

    Reageer
    #3

    Hormonale anticonceptie onderdrukt je eisprong, ontregelt je eigen hormoonhuishouding, werkt verhogend op het cortisol en zorgt voor verliezen aan vitaminen, mineralen en andere stoffen, waaronder zink. Dit alles herstelt zich niet zomaar na stoppen met gebruik. Dat zou je weer  moeten bijsturen met natuurlijke middelen. Als het lang duurt misschien advies vragen aan een deskundige, zoals een natuurgenezer. Volgens mij zijn het gewoon tabletten. Wel bevatten ze, net als de prikpil, alleen progestageen.

    Reageer
    #4

    Als je een echte deskundige wilt raadplegen, ga je niet naar een natuurgenezer, maar naar de gynaecoloog

    Reageer
Reageer op: ik wil zwanger worden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief