Map

  • #1

    8/10 zou ik normaal aan nieuwe strip beginnen maar deze ben was ik vergeten waardoor ik maand niet nam. 27/10 snacht heb ik sex gehad zonder anticonceptie maar hij is niet klaargekomen (wel vocht wss). Die ochtend ben ik achter Map Elleone geweest. Op 30/10 begon mijn menstruatie wat ik normaal die week ook zou hebben, ben dan ook weer begonnen met de pil. Ze zijn nu 3dagen bezig maar niet zo veel, heb wel pijn in onderbuik wat ik vroeger niet had, ben nu bang dat ik zwanger ben, is dat mogelijk?? Of is het door de map of weer begin van de pil?

    Reageer
    #2

    dat kan door de MAP komen

    Reageer
    #3

    Moest er toch sperma terechtgekomen zijn, zou er kans zijn op zwangerschap? Meedat ik map genomen heb en ik zat in laatste dagen vn cyclus?

    Reageer
    #4

    Ik ben reeds achter de test be.cure geweest. Er staat dat ik kan testen 10d na conceptie, is mogelijk op nu al betrouwbaar te testen 7d na conceptie omdat ik deze week menstruatie heb gehad ?

    ben wat bang

    Reageer
    #5

    iemand antwoord?

    Reageer
    #6

    eigenlijk niet

    Reageer
    #7

    Nee. Er staat toch: testen 10d na conceptie. En dat is eigenlijk al heel erg vroeg

    Reageer
Reageer op: Map


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief