Bescherming prikpil

 • #1

  Hoi!

  Hoe betrouwbaar is de prikpil daadwerkelijk? Kan ik met de prikpil seks hebben zonder condoom waarbij ik niet zwanger wordt? Ik weet dat hij NIET beschermt bij soa’s maar ik zit in een vaste relaties waarbij soa’s uit te sluiten zijn.

  De reden dat ik deze vraag stel is omdat ik mij al een week niet lekker voel (0a misselijk, buikpijn, hoofdpijn en diarree). Nu verlies ik sinds gisteren een heel klein beetje erg donker bruine afscheiding.

  Ik moet volgende week voor mijn derde prikpil. Is deze afscheiding misschien van de prikpil zelf? Ik heb al zeker drie maanden niks meer van gekleurde afscheiding gehad dus daarom maak ik mij een klein beetje zorgen over een eventuele zwangerschap. Zeker gepaard met de misselijkheid enzo van de afgelopen week.

  Nu heerst het natuurlijk ook een beetje dus het kan van alles zijn!!

  Hopelijk kan iemand mij helpen hier mee. Is er een kans op zwangerschap of is dit normaal tijdens het gebruik van de prikpil?

   

  Liefs!

  Reactie
  #2

  De prikpil is eer betrouwbaar, als ze tenminste op tijd wordt gezet. Bespreek de klachten met de huisarts

  Reactie
  #3

  Gebruik van hormonale anticonceptie werkt ontregelend op je hormoonhuishouding, werkt verhogend op het cortisol en zorgt voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Op de kortere of langere termijn kan dit klachten geven.

  Reactie
Reageer op: Bescherming prikpil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief