Pil door de war?

 • #1

  Hoihoi!

  Ik had even een vraagje over mijn pil. Ik ziet net in mijn strip dat ik zondag, maandag en dinsdag geen pil heb genomen. (Ik schrijf dit rond 4:00 snachts omdat ik er net pas achter kom dus inprincipe is het nu al woensdag). Dat betekend dus dat ik 3 pillen ben vergeten, ik heb de pil van maandag en dinsdag nu net ingenomen omdat ik niet helemaal wist wat ik anders moest doen. Moet ik morgen dan wel of niet ook de pil slikken? Want dan zou ik er 3 binnen 24 uur nemen. Ik slik hem meestal savonds normaal. Ik zit overigens al in mn 3de week!

  Ook heb ik in de afgelopen dagen onveilige sex gehad in de zin van zonder condoom. Is er nu een kans op zwangerschap of moet ik de aankomende dagen nog aanvullende conceptie gebruiken?

  Groetjes!

  Reactie
  #2

  Overigens heb ik online wel zien staan dat het niet uit maakt in je derde week maar ik wou toch nog even een dubbel check bij mijn verhaal!

  Reactie
  #3

  Gewoon doorgaan en geen extra pillen meer nemen, maar wel ZONDER stopweek doorgaan met de nieuwe strip

  Reactie
  #4
  Reactie
  #5

  Okay bedankt!

  maar moet ik vanavond dan wel of niet de pil slikken?

  Reactie
  #6

  op aanvulling hierboven, ik heb dus het idee dat ik vandaag ook nog de pil moet nemen maar in principe heb ik er vanochtend om vier uur al twee genomen. Moet ik dan gewoon morgen pas weer een pil nemen.

  Ik was vergeten, zondag, maandag, dinsdag. En toen heb ik dje van maandag en dinsdag nog genomen. Maar die van vandaag hoeft dan niet en dan pas morgen weer? Geen extra bescherming nodig?

  Reactie
  #7

  Gewoon de pil nemen die je dus moet nemen

  Reactie
Reageer op: Pil door de war?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief