Stopweek/spotting

 • #1

  hi!

  Ik ben sinds kort begonnen met de pil. De eerste strip heb ik geslikt en een stopweek gehouden. Besloten (ivm drukke weken op werk en naderende vakantie) daarna de volgende strip + een beetje (of misschien beter de hele strip erna ook nog) door te slikken. Nu ben ik ongeveer op 2/3e van de strip en heb ik een beetje last van doorbraakbloeding. Dit begon een paar dagen terug al maar ik dacht ik blijf de pil gewoon doorslikken en las geen stopweek in want het kwam me deze week echt niet uit. Nu blijft er dus steeds een klein beetje bloed komen (het zit meer door m’n afscheiding heen zegmaar) maar als ik nu een stopweek inlas wordt ik ongeveer dinsdag ongesteld en dat is precies de dag dat ik op vakantie ga.... niet handig allemaal. Dit kleine beetje bloed kan ik wel hebben op vakantie dus kan het kwaad om hem toch gewoon tot na mijn vakantie dooor te blijven slikken en dan daarna meteen stopweek inlassen? Ik hoor het graag!

  Reactie
  #2

  Ik raad je aan om toch een stopweek in te lassen, anders loop je het risico gedurende deze strip last te blijven houden van doorbraakbloedingen

  Reactie
  #3

  goedemorgen, ja ik heb toch liever een beetje doorbraakbloeding (vandaag tot nu toe nog geen bloed gezien) dan volop ongesteld in mn vakantie dus is het schadelijk gewoon door te blijven slikken?

  Reactie
  #4

  Schadelijk zal het niet zijn

  Reactie
Reageer op: Stopweek/spotting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief