Pil en diarree

  • #1

    Hallo

    Ik heb sinds iets meer dan een week wat last van buikkrampen, ik heb dit wel vaker en het gaat altijd vanzelf weer over. Ik heb ook last van iets dunnere ontlasting. Ik wil dus niet zeggen dat dit hevige diarree is. Ik moet ook niet veel vaker naar de wc tegenover normaal. Mijn vraag was nu: is de pil nog betrouwbaar dan? Ik neem deze vaak rond 22u-22u30 en heb in deze anderhalve week nooit naar de wc moeten gaan na dat uur. Is de pil dan nog steeds minder betrouwbaar en is ze uberhaupt minder betrouwbaar hierdoor? Wanneer weet je dat je een extra pil zou moeten innemen? “Diarree” zegt nogal weinig over wanneer je nu degelijk een extra pil moet nemen.

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Diarree heeft invloed op de pil als het binnen 4 uur na inname is, of als je meerdere dagen achter elkaar uitsluitend waterdunne diarree hebt.

    Reageer
    #3

    oke dus ik begrijp hieruit dat zolang het niet waterdun is ik me geen zorgen moet maken om de betrouwbaarheid van de pil? Mijn stoelgang is tussenin vaak wel normaal ook. Bedankt voor de reactie! Nu voel ik me een stuk beter.

    Reageer
    #4

    Diarree heeft invloed op de pil als die waterdun is

    Reageer
    #5

    net nog naar het toilet geweest. De stoelgang valt het beste te omdchrijven als iets “platter”, het lijkt stoelgang die wat uit elkaar valt. Echt water is het dus niet. Dit valt dan nog niet onder die definitie?

    Reageer
    #6

    Ik maar denken dat ik goed had omschreven met " waterdun" ..

    Reageer
    #7

    Met uitsluitend waterdun enkel dagen na elkaar wil dit dus zeggen dat als je af en toe terug iets normalere ontlasting hebt, de pil dus nog wel goed werkt?

    Reageer
    #8

    Ik kan het toch echt niet duidelijke uitleggen hoor.....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik begrijp je uitleg. Het was maar een bevestiging

    Reageer
Reageer op: Pil en diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief