Spotting/doorbraakbloeding?

  • #1

    Hallo ik heb ineebs last van een vaag probleem. Ik slik altijd netjes de pil op tijd en vergeet er nooit 1. Ook las ik altijd een stopweek in en heb ik ontrekkingsbloed.

    De laatste maanden (maand hiervoor niet) heb ik ineens uitgerekend in me derde pilstrip week last van bloedverlies. Net weer vanochtend. Kreeg heftige steken en onderbuikpijn en 2 maal een bezoek aan wc en ja hoor helderrood bloedverlies en 2de maal donkerrood met zelfs kleine stolsels. Ik wordt hier eng van en lees gekke verhalen. Ik heb 1 partner dus geen wisselende sex contacten en vorig jaar zomer een goede uitslag van het uitstrijkje. Ik slikte deze pil al voor mijn zwangerschap 4 jaar geleden en heb dit echt nooit gehad. Het is echt sinds 3 maandjes bij elkaar aan de gang.

    Een zwangerschap lijkt me stug omdat ik dus en aan de pil ben netjes en de laatste keer sex was alweer 6 weken geleden hierin werd ik gewoon ongesteld in stopweek en 2 dagen geleden wegens misselijkheid een test gedaan die negatief was.

    Iemand enig idee?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen, maar het zou kunnen dat je een andere pil nodig hebt. je hormoonstelsel kan met de jaren wel eens wat veranderen. Ga naars de huisarts met de klachten.

    Reageer
    #3

    Tandor ik slik deze variant ethinylestradiol/levonorgestrel teva 0 02 mg/0 1 mg

    Reageer
    #4

    Dan is het heel goed mogelijk dat je een iets zwaardere pil nodig hebt.

    Reageer
    #5

    Is dat omdat die pil best licht is tandor?

    Reageer
    #6

    Dat zou inderdaad best kunnen

    Reageer
    #7

    Tandor is her normaal dat je bij zoiets lage rugpijn hebt en buikpijn? Het lijkt echt net een menstruatie. En ik heb nog 3 pillen te gaan moet ik daar gewoon mee door gaan? De huisarts heb ik ook gebeld en die gokt ook lichte pil als het volgende maand weer zo is moet ik langs

    Reageer
    #8

    Daar kun je inderdaad dezelfde klachten van krijgen. Je zou nu ook een stopweek kunnen starten. maar dan wel weer op tijd met de pil beginnen..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Tandor ik heb maar eeb stopweek sibds gisteren ingelast. Ik verlies dus nog steeds bloed in de vorm van donkerrood bloed en bij afvegen. Gisteren zelfs kleine stolsels. Ik heb ook last van gespannen borsten aan de zijkanten en misselijkheid. Ik begin het allemaal echt raar te vinden. Ik heb die vrijdag eergisteren dus een clear blue digitale zwangerschapstest gedaan en die zei niet zwanger. Ik bedoel laatsre keer sex is 11 januari en zou ik 6.5 weken zwanger moeten zijn want heb echt alle symptomen.

    Reageer
    #10

    En net weer meer bloed verlies..

    Reageer
    #11

    Je moet ook niet verwachten dat je bloeding meteen stopt als je een stopweek inlast. Ga in ieder geval naar de dokter en start een andere pil na de stopweek.

    Reageer
    #12

    Ja dat is wel zo

    En een zwangerschap is toch niet mogelijk???

    Ik heb trouwens besloten niet meer verder te gaan met de pil maar over te gaan op condooms. ( heb vaste relatie )

    Reageer
    #13

    Een zwangerschap lijkt mij uitgesloten.

    Reageer
    #14

    Gebruik van de pil bevordert een toestand van oestrogeendominantie, dan is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. dit kan op kortere of langere termijn klachten geven, die soms ook kunnen lijken op zwangerschapsverschijnselen. Ook berooft de pil je lichaam van allerlei vitaminen en mineralen. Als je wil stoppen kan het dus zaak zijn om je hormonen weer bij te sturen en tekorten aan te vullen.
    Naast het condoom kan je nog denken aan het pessarium.

    Reageer
    #15

    Wat is een pesarium?

    Tandor ik begin het echt heel vervelend te worden. Sinds gisteren vloei ik nog heftiger en heb ik last van lusteloosheid, echt misselijk, lage rugpijn die uitstraalt naar billen en bovenbenen. En buikpijn. Dit had ik vroeger ook heel vaak maar sinds jaren heb ik erg geen last van. Nu ineens wel

    Reageer
Reageer op: Spotting/doorbraakbloeding?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief