Mirena

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb nu sinds 3 maanden mijn mirena spiraaltje. Eigenlijk sinds 2 a 3 weken na het zetten van het spiraaltje merk ik veel verschil.

    Ik heb last van pijn in mijn onderrug, snel vet haar, pukkeltjes bij mijn haargrens, jeukende hoofdhuid en ook een trekkend gevoel op mijn hoofdhuid, dun haar en last van roos.

    Vooral de verandering van mijn haar vind ik erg vervelend. Zo had ik vroeger nooit last van vet haar en een pijnlijke hoofdhuid en nu al na 2 dagen krijg ik daar last van. Ik moet zeggen dat ik het erg vervelend vind en daarom twijfel of ik mijn spiraal eruit laat halen. Op internet geven medische instellingen het advies om na 3 maanden als de bijwerkingen aanhouden de spiraal eruit te laten halen. Maar van andere hoor ik dat dit nog over kan gaan.

    Dus heeft iemand toevallig dezelfde ervaring hiermee? En trekken deze bijwerkingen nog weg ?

    Ik hoor het graag.

    Reageer
    #2

    Een spiraaltje gooit je eigen hormonen in de war, wat op de kortere of langere termijn klachten kan geven. Plust dat hormonale anticonceptie zorgt voor de onttrekking van allerlei voedingsstoffen aan je lichaam. Heb zelf een pessarium, geen hormonengeknoei.

    Reageer
Reageer op: Mirena


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief