Ben ik zwanger?

  • #1

    Beste ,

    Mijn vriend en ik hebben op 3/10 seks gehad. Ik neem de pil dus hebben we wij het gedaan zonder condoom. Het we was de laatste week voor mijn stopwerk, ik heb toen mijn regels gehad, 5 dagen in de plaatst van 7 dagen. Hij is in mijn klaar gekomen, normaal gezien neem ik altijd de pil op dezelfde uur elke dag. Ik heb sindsdien (2/3 weken dus) diarree en door de dag het gevoel dat ik moet overgeven. Is er kans dat ik zwanger ben? Want ik wil dat niet zijn. Alvast Bedankt.

    Reageer
    #2

    Als je de pil goed hebt gebruikt en er geen bent vergeten, is er geen reden om te denken dat je zwanger bent.

    De klachten die je nu hebt, moeten toch een andere oorzaak hebben. Je moet er overigens wel rekening mee houden, dat wanneer je langdurig diarree hebt en moet overgeven, de pil niet betrouwbaar is. Ik zou met de klachten wel naar de huisarts gaan.

    Reageer
    #3

    Ik probeer altijd naar toilet te gaan na 4 uur na het innamen van mijn pil en overgeven is nog niet gebeurt wel altijd een gevoel.

    Reageer
    #4

    Maar als je meerdere dagen achter elkaar, alleen maar diarree hebt, gelden die 4 uur dus niet, en is de pil onbetrouwbaar

    Reageer
    #5

    Oei dat wist ik dus echt niet. Dank u om dat te zeggen

    Reageer
    #6

    nu heb ik nog meer schrik om zwanger te zijn

    Reageer
    #7

    De diarree is pas na de seks begonnen.Toen werkte de pil wel nog

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief