aan de pil 22 dagen ongesteld kan ik zwanger zijn?

  • #1

    hallo,

    ik had een vraagje.
    ik ben op de eerste dag van mijn ongesteldheid begonnen aan de pil, zodat als mijn doktet zei ik meteen beschermd was tegen zwangerschap (dit staat ook ik de bijsluiter) ik ben nu al 22 dagen ongesteld en zit nu in mijn stopweek. in deze periode hebben mijn vriend en ik onveilig seks gehad. verder heb ik mijn pil rond het juiste tijdstip en max 4 uur later ingenomen. toch ben ik nu bijna elke dag misselijk en lust weinig eten en heb ik gevoelige borsten en ben heel erg vermoeid en moet vaak plassen , ik heb ergens gelezen dat dit ook tekenen van zwangerschap kunnen zijn, nu ben ik bang dat ik dat ook ben ookal zou dit theoretisch niet mogelijk kunnen zijn toch? ik vraag dit even omdat ik hier ik me er toch zorgen om maak en zo lang ongesteld zijn me al meer dan genoeg stress geeft en het vermoeiend is om me hier ook zorgen over te maken? heeft iemand een tip?
    ik slik trouwens de pil ethinylestradio/levonorgestrel mylan.

    alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Als je op de eerste dag van de menstruatie start, ben je vanaf de eerste pil beschermd, ook in de stopweek. Omdat je pas met de pil bent gestart, kunnen er de eerste maanden onregelmatige bloedingen optreden. De klachten die je hebt kunnen door de pil worden veroorzaakt. Als je na de stopweek nog steeds de klachten blijft houden, ga dan terug naar de huisarts. Het zou kunnen dat je dan toch een andere pil nodig hebt.

    Reageer
Reageer op: aan de pil 22 dagen ongesteld kan ik zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief