Twijfel

  • #1

    hoi , ik slik de pil al een paar jaar en ben hem al ongeveer 1 jaar niet meer vergeten en neem hem altijd optijd in ( omdat ik de pil altijd bij me op zak heb en er altijd een wekker gaat om 20:00 dat ik hem moet in nemen )

    ik ben hem dus geen een keer vergeten , heb ook geen last gehad van diarree en ook niet van braken binnen de 4 uur. Ik heb regelmatig seks met mijn vriend ( zonder condoom ) alleen toch heb ik soms m'n twijfels ! Ik slik de pil echt precies zoals het hoort dus aan de ene kant denk ik het zou toch niet kunnen ?

    ik heb afgelopen week een keer overgegeven , maar dat was zeker 5/6 uur na dat ik de pil ingenomen had. Dit kan als goed is geen kwaad toch ? Het was wel in mijn eerste week van de strip.

    verder heb ik geen last van andere gekke dingen , wilt u mij overtuigen dat je eigenlijk niet zwanger kunt raken als je de pil goed slikt , want soms heb ik mijn twijfels en wil het even horen van iemand die er wel verstand van heeft

    groetjes liza

    Reageer
    #2

    Nee dat kan geen kwaad. Alleen als het echt binnen 4 uur na inname is.

    Reageer
Reageer op: Twijfel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief