Norlevo en bv en ovulatie .

  • #1

    Vrijdag middag een positieve ovulatie rest gehad. Toen in de nacht van zaterdag op zondag een ongelukje gehad.  Gelijk gistermiddag map gekocht. De norlevo was op dus toen maar de ellaone genomen. Maar las achteraf dat je dan week niet mag voeden terwijl je met de norlevo maar 8 uur hoeft te wachten.

     

    Alsnog naar spoedpost gereden voor een norlevo. Nu dus binnen 24 uur de norlevo genomen. Wat is de kans op zwangerschap? Gezien ik in de vruchtbare dagen was.

    Reageer
    #2

    Er is wel een kleine kans, ondanks de norlevo.

    Waarom doe je ovulatietesten als je niet zwanger wilt worden? Wanneer ben je bevallen en hoe lang geef je borstvoeding?

    Reageer
    #3

    Eind vorig jaar bevallen. Ik deed de test om te kijken of ik in de vruchtbare dagen zat omdat ik geen pil wil slikken ivm borst voeding. Dus we gebruiken dan voorbehoedsmiddel maar helaas kunnen die ook falen

    Reageer
    #4

    Maar de ovulatietest is daar niet geschikt voor. Daar is die toch te onbetrouwbaar voor. Misschien is het goed om erover na te denken om te stoppen met de borstvoeding. De melkproductie is sowieso niet meer optimaal omdat je eisprongen hebt, en heeft voor je kindje geen toegevoegde waarde meer als voeding.

    Reageer
    #5

    Mag ik vragen waar dat op gebaseerd is dat borst voeding na 6maanden geen waarde meer heeft ?

    Reageer
    #6

    Ik heb niet gezegd dat ze geen waarde meer heeft. Maar geen toegevoegde waarde. Maar daar zijn de meningen sterk over verdeeld. Kwaad kan het in ieder geval niet. Als beiden (moeder en kind) zich er maar prettig bij voelen.

    Ik had het in mijn eerdere bericht wellicht iets anders moeten formuleren

    Reageer
    #7

    Wat voorbehoedsmiddel betreft zou je ook kunnen denken aan een pessarium. Belangrijk dat het wel op de juiste manier gebruikt wordt.

    Reageer
Reageer op: Norlevo en bv en ovulatie .


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief