Menstruatie

  • #1

    Ik heb 3 dagen geleden veilig seks gehad met een condoom. Echter slik ik noet de pil maar heb wel MAP gepakt. Nu was mijn vraag wanner ik dan weet ongesteld word want werd het meestal rond de 25e ?

    Reageer
    #2

    Dat zul je dan toch even moeten afwachten...

    Reageer
    #3

    hoelang zul je dan moeten wachten ? En wanneer weet je of je zwangerschap test moet doen

    Reageer
    #4

    Je cyclus kan in de war raken door de MAP. Je zou ca 1 week na de MAP een bloeding kunnen krijgen. Doe wordt dan door de MAP veroorzaakt. Een test hoef je natuurlijk niet te doen als je een condoom hebt gebruikt en die niet is stuk gegaan. Zwanger kun je dan niet raken.

    Reageer
    #5

    dus ik kan er gewoon vanuit gaan dat ik niet zwanger ben en nog ongesteld moet worden ? Want de condoom was niet gescheurd.

    Reageer
    #6

    Je bent dan in ieder geval niet zwanger.

    Reageer
    #7

    De map is echt een noodmiddel dat je hormonen ontregelt. Als je een condoom gebruikt op de juiste manier lijkt het me niet nodig om zo'n paardemiddel te gebruiken.

    Reageer
    #8

    Catootje,

    ik heb 5 dagen geleden seks gehad met mijn vriend en hij gebruikte wel een condoom maar ik slik de pil nog niet en ben na 3 dagen dat ik normaal ongesteld word nog altijd niet ongesteld geworden. Enig idee wat ik nu moet ?

     

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Gewoon rustig afwachten. Als de condoom niet is gescheurd, is er geen enkele reden om te denken dat je zwanger bent.  De stress die je nu hebt kan ook invloed op je menstruatie hebben. Maar vooral de MAP heeft invloed op je cyclus. Je menstruatie kan daardoor later komen of zelfs uitblijven

    Reageer
Reageer op: Menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief