Rare buikkrampen

  • #1

    Haaai,

    Ik slik inmiddels een aantal jaar de YAZ 24+4. Nooit problemen mee gehad en was altijd netjes optijd met slikken etc. Slik ook vrijwel nooit de pil door. Helaas ging het vorige week donderdag mis.. ik sliep niet thuis en was mijn pil vergeten mee te nemen (neem hem altijd savonds). Deze avond heb ik seks gehad. Toen ik vrijdagmiddag thuiskwam heb ik die vergeten pil alsnog genomen. Deze pil was mijn 15e uit de strip. Als ik de bijsluiter mag geloven kon ik kiezen om de strip af te maken en daarna door te slikken, of kon ik meteen een stopweek inlassen. Dat heb ik gedaan. Vervolgens ben ik perongeluk een dag te vroeg weer begonnen met het slikken van de pil. Sinds donderdag, een week na het vergeten en de seks, heb ik een beetje een rare steek ik mn buik. Zaterdag had ik ook een beetje donker bloed verloren. Ook heb ik rommelende darmen. Sinds zaterdag is het echt aanhoudende buikpijn. Ik ben heeeeel bang dat ik zwanger ben.. Kan iemand helpen?? Ik heb na die ene keer onbeschermde seks nog 1 x seks gehad maar dat was wel beschermd.

    Reageer
    #2

    Als ik de bijsluiter mag geloven kon ik kiezen om de strip af te maken en daarna door te slikken, of kon ik meteen een stopweek inlassen. Dat heb ik gedaan.

    Dat heb je dus niet gedaan want je hebt de vergeten pil alsnog ingenomen.  Je had dus de pil moeten doorslikken. Er is dus risico op zwangerschap. Maar zwangerschapssymptomen kun je nu nog niet hebben.

    Reageer
    #3

    Ben wel gewoon gestopt na die pil. Nee zwangerschapsverschijnselen ook zeker niet, maar was meer bang voor innesteling. Of zou dit een schommeling in hormonen zijn?

    Reageer
    #4

    Ja, maar je had die pil niet meer moeten nemen maar na het vergeten meteen een stopweek moeten inlassen...

    Of het een innesteling was, kan ik zo helaas ook niet zeggen

    Reageer
Reageer op: Rare buikkrampen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief