Pil eerder slikken

  • #1

    Hallo,

    ik heb deze week een 2 keer een extra pil genomen omdat ik binnen 4 uur na het innemen van de pil had overgegeven. Nu begint mijn volgende strip op een andere dag (zondag) ik slik mijn pil altijd op donderdag.

    Ben ik nu verplicht om met de volgende strip op zondag te beginnen omdat ik dan een stopweek heb gehad van 7 dagen. Of mag ik ook met mijn volgende strip beginnen op donderdag? Dan heb ik een stopweek gehad van 5 dagen

    Reageer
    #2

    Je mag ook een stopweek van 5 dagen houden. Dat is geen probleem

    Reageer
    #3

    mag korter ook of dat niet?

    Reageer
    #4

    Je wilt de stopweek graag korter maken, omdat je graag op dezelfde dag met de pil wilt blijven beginnen.  Als je ze nog korter maakt, begin je dus ook op een andere dag. Dan had je net zo goed op zondag kunnen beginnen en een stopweek van 7 dagen kunnen houden.

    Ik zou ze niet korter maken dan 5 dagen. Je lichaam moet wel de kans krijgen om te menstrueren. Als je de menstruatie wilt uitstellen moet je de pil gewoon doorslikken zonder stopweek.

    Reageer
Reageer op: Pil eerder slikken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief