Uitblijven menstruatie

  • #1

    Hallo, een aantal weken terug, nu ongeveer 3 weken terug heb ik onveilig en zonder anticonceptie geslachtsgemeenschap gehad. 2 dagen daarvoor had ik wel erge krampen maar mijn menstruatie was niet begonnen (misschien was het de eiersprong). Nu had ik al een onregelmatige menstruatie en ben ik met de pil gestopt omdat ik elke keer vroegtijdig ongesteld werd. nu 3 weken later ben ik nog niet ongesteld geworden, maar voel me ook niet anders of heb ik het idee dat ik zwangerschapssymptomen heb. Kan ik misschien op een bepaalde manier mijn menstruatie opwekken en er zo achter komen of ik eventueel zwanger ben. Nu zag ik op internet dat zilverkaars de menstruatie opwekt, is dit misschien een aanrader? Misschien heeft iemand nog andere ideeën?

    Groetjes.

    Reageer
    #2

    Kan ik misschien op een bepaalde manier mijn menstruatie opwekken en er zo achter komen of ik eventueel zwanger ben.  Dat is natuurlijk de verkeerde manier op te checken of je zwanger bent. Daar gebruik je een zwangerschapstest voor.

    Reageer
    #3

    Dit begrijp ik! maar ik denk dat ik onregelmatig ben aangezien ik ben gestopt met de pil. en dacht misschien zijn er bepaalde kruiden wat de menstruatie stimuleert?

    Reageer
    #4

    Dat zal niet veel uithalen. Maar het is ook de verkeerde reden ...Als je wilt weten of je zwanger bent, moet je een test doen. Als je de menstruatie wil opwekken, ga dan naar de huisarts. Er zijn speciale pillen voor.

    Reageer
    #5

    Naar de arts gaan is het beste. Ze kunnen kijken of je zwanger bent en als dat niet zo is, geven ze je tabletten om je menstruatie te reguleren. De tabletten heb ik al 2 keer gebruikt en beide keren kreeg ik mijn menstratie na 2 weken.

    Reageer
    #6

    Geloof niet dat ik zwanger ben eigenlijk maar de kans is wel aanwezig. Aangezien ik me niet anders voel ten opzichte van een maand terug. Ik zal binnenkort een test doen en dan langs de huisarts. Bedankt voor jullie reactie!

    Reageer
Reageer op: Uitblijven menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief